Raspisan novi konkurs za Mlade lidere

Bez autora
Nov 28 2013

Delta Holding nastavlja svoj program Mladi lideri otvaranjem novog konkursa koji traje od danas do 11. decembra u ponoć. Konkurs je otvoren za diplomirane ekonomiste, tehnologe, menadžere, inženjere.... mlade ljude koji svoju karijeru i napredovanje vide u jednoj od najuspešnijih domaćih kompanija. Prijavljivanje zainteresovanih obavlja se isključivo online na web adresi www.mladilideri.rs.Projekat Mladi lideri započet je konkursom koji je objavljen krajem 2012. Kroz proces selekcije odabrano je 20 najboljih i oni su proteklih godinu dana proveli u kompaniji, upoznali se sa više sektora i radnih mesta, stekli dodatnu obuku i nova praktična znanja. Većina Mladih lidera iz prve generacije danas je zaposlena u Delta Holdingu.

Raspisan novi konkurs za Mlade lidereDelta Holding nastavlja svoj program Mladi lideri otvaranjem novog konkursa koji traje od danas do 11. decembra u ponoć.

Konkurs je otvoren za diplomirane ekonomiste, tehnologe, menadžere, inženjere.... mlade ljude koji svoju karijeru i napredovanje vide u jednoj od najuspešnijih domaćih kompanija.

Prijavljivanje zainteresovanih obavlja se isključivo online na web adresi www.mladilideri.rs.

Projekat Mladi lideri započet je konkursom koji je objavljen krajem 2012. Kroz proces selekcije odabrano je 20 najboljih i oni su proteklih godinu dana proveli u kompaniji, upoznali se sa više sektora i radnih mesta, stekli dodatnu obuku i nova praktična znanja. Većina Mladih lidera iz prve generacije danas je zaposlena u Delta Holdingu.

Projekat Mladi lideri Delta Holding vidi kao priliku za sopstveno kadrovsko jačanje, ali i kao podršku široj akciji kojom bi se pomoglo našem društvu i mladi, perspektivni stručnjaci zadržali da rade i da svoju karijeru razvijaju u Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik